Meteen naar de inhoud

Over ons

Vakbekwaam, enthousiast en direct

Wat maakt de trainingen van Onuitgesproken bijzonder? Waarin onderscheidt Onuitgesproken zich van anderen? We keken in de spiegel, vroegen het onze deelnemers en formuleerden drie gemene delers.

Vakbekwaam
We geven de trainingen op basis van onze eigen praktijkervaringen. Die praktijkervaringen zorgen voor een snelle verbinding met de groep en voor heel herkenbare momenten. Hoewel de trainingen een stevige theoretische en wetenschappelijke basis hebben, zijn ze gericht op de vertaling van theorie naar praktijk. De trainingen zijn te vertalen naar momenten waarop directe communicatie het verschil maakt of organisatiedoelstellingen eenvoudigweg moeten worden behaald. Onze ervaringen variƫren van hands on tot leiding geven. We bewegen ons in het hele spectrum.

Enthousiast
De trainingen geven we met veel energie en enthousiasme. Communicatie is enorm belangrijk in onze maatschappij (dat is een open deur). Toch laten we zoveel kansen liggen op verbetering en op een vergroting van de impact die we kunnen hebben. Wij genieten wanneer deelnemers aan de hand van concrete handvatten enorme stappen zetten. Deelnemers zijn vaak verrast hoe eenvoudig en hoe direct toepasbaar de lessen in de training zijn.

Direct
In de trainingen werken we op een directe manier. Trainer en medecursisten geven verbetersuggesties op een open en directe manier. De verbetersuggesties zijn altijd gebaseerd op de leerbehoefte van de deelnemer. De andere deelnemers worden uitgenodigd om op een directe manier bij te dragen aan de training door te reflecteren op het non-verbale gedrag van anderen.

06-11856279