Meteen naar de inhoud

Groepstraining

Er zijn momenten dat er echt iets moet gebeuren, dat er iets moet ontstaan. Een belangrijk gesprek, een presentatie, misschien is er zelfs sprake van een spannende of een onveilige situatie. Op die momenten van directe communicatie, kan je gedrag van enorm belang zijn. Het is ons doel om mensen in die situaties op hun best te laten handelen. Je kunt je impact zo makkelijk versterken.

Onze groepstrainingen zijn altijd gericht op actie: doen en direct het verschil ervaren. Door gelijk in acte te komen, leer je sneller. En het is ook gewoon leuk. Niet voor niets bieden we deze training ook aan als teambuildingsuitje.

Al onze trainingen zijn op maat. We bepalen het programma op basis van jouw doel. We spitsen de training toe op die momenten in jouw organisatie waarop communicatie het grote verschil maakt.

Na onze training ga je met concrete handvatten de deur uit. Voortaan ga je anders om met het meest belangrijke en zichtbare deel van je verhaal.

Want wat je ook wil bereiken, je oogopslag, houding van je hoofd, armen of handen (‘Waar laat ik toch m’n handen?’) en gebruik van je stem en van de ruimte be├»nvloeden het contact dat je hebt. En de mate van contact bepaalt voor een groot deel het resultaat.

Wat is het doel van je organisatie?

Hoe wil je dat bereiken?

Op welke momenten is kan communicatie het verschil maken?

Wie zijn de deelnemers aan de training?

Extra optie: workshop als bindingsactiviteit

Hoe druk kun je zijn met het vinden of bedenken van een leuke en originele activiteit voor teambinding?

Als je een activiteit zoekt waarbij je actief bezig bent, kunt lachen en ook nog eens een keer flink wat opsteekt, denk dan aan de workshop non-verbaal communiceren. Je bekijkt elkaar op een andere manier, leert elkaar daardoor beter kennen en raakt daardoor beter op elkaar ingespeeld.

Tijdens de workshop voer je samen leuke, actieve en leerzame oefeningen uit. De oefeningen zijn laagdrempelig en iedereen kan er aan mee doen.

Deze workshop is zeer geschikt als teambuilding: grappige en leerzame momenten komen na de training vaak als onderlinge grap terug. Na de workshop spreek je meer dezelfde taal en kun je daar ook betekenis aan geven.

De trainingen kunnen plaatsvinden op jouw locatie of extern.

06-11856279