Meteen naar de inhoud

Leiderschapstraining

Over leiderschap zijn boeken volgeschreven. Doelen stellen, omgaan met onzekerheden, sturen op resultaat, kernkwaliteiten, timemanagement. Allemaal belangrijk. Maar het begint met contact.

Je verbindt je met de mensen om je heen door je verhaal goed neer te zetten. In woorden en in gedrag. Juist gedrag. We zeiden het al: in communicatie is het belangrijkste onderdeel Onuitgesproken.

In elke leiderschapstraining van ons leer je wat je moet doen om te zorgen dat er naar je wordt geluisterd. Dat je betrouwbaar, krachtig of juist invoelend overkomt als de situatie dat vraagt. Speel met je uitstraling en verzet bergen.

Het zal niet nieuw voor je zijn dat je non-verbale gedrag je verhaal niet zozeer ondersteunt, als wel bepaalt. Maar hoe je je eigen gedrag stuurt, dat leren we je. Wat werkt wel en wat niet? Dat hangt niet alleen af van de situatie waarin je je bevindt, maar ook van jouw persoonlijkheid en karakter.

Hier duiken we in. Op een directe en interactieve manier werken we aan de verbetering van je non-verbale gedrag: houding, stemgebruik, gebruik van handen en armen, oogcontact en het gebruik van de ruimte.

De trainingen van Onuitgesproken laten je (nog) authentieker en effectiever communiceren. Dat kan eenvoudiger en leuker zijn dan je denkt (er mag gelachen geworden!). De training bestaat uit de volgende elementen:

Je krijgt inzicht in hoe anderen je zien

Verschillende aspecten van non-verbale communicatie worden één voor één doorgenomen

Theorie afgewisseld met filmpjes, laagdrempelige oefeningen en reflectie

Evaluatie

De training is gericht op groepen van 6 tot 12 personen.

06-11856279